Студентські будні

Виїзне практичне заняття у рамках дисципліни «Організація ресторанного господарства»

Нудні лекції, марні практичні та семінари… ? Ні! Не чули! ? У Київському фаховому коледжі туризму та готельного господарства все не так! ? Тільки цікаві заняття, корисні знання, актуальні навички та вміння! ? Адже тенденція до постійного розвитку і модернізації є запорукою нашого успіху.??

Практичні заняття з дисципліни "Організація ресторанного господарства" можуть бути іншими, а пізнання предметним. Здобувачі освіти другого курсу першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа за керівництвом викладача ПЕТРУНЧАКА Дениса, недільного дня вирушили у гастротур столицею, щоб закріпити знання основних визначень послуг харчування та просто пізнати місто. Адже якщо прагнеш пізнати самобутність, аутентичність міста або ж просто відчути його на смак, варто куштувати їжу! ?

  • Пиріжкова "Ярослава"
    Заклад, що розділив мешканців Києва на два табори: на тих, хто щиро називає його «ЯрославНа», і тих, хто поправляє з розумним виглядом перших на «ЯрослаВа». Цікаво, що на вивісці написано один варіант, а на чеку — інший. У закладі чекають на вас пн-сб з 9:00 до 22:00.
  • Бронзова мініскульптурка "Київська кава"
    Ця скульптурка присвячена затишним київським кав'ярням та... гравцям на біржі. Мініскульптурка створена Ольгою Колесник у вигляді мармурового столика, на якому поруч з філіжанкою кави лежать олівець і газета (мабуть з останніми курсами акцій), прикрашає одну з колон будинку на Великій Житомирській, 20. ?
  • Дегустація кави та какао, солодких та солоних пирогів у кафе поблизу пейзажної алеї.
  • Бронзова мініскульптурка "Київське сухе варення"
    Ця скульптурка присвячена традиційним київським ласощам, рецепт яких тривалий час вважався забутим, але зараз він відроджений, і туристи радо купують солодкий сувенір на згадку про наше місто. Мініскульптуру встановлено на стіні кафе "Druzi cafe" у затишному дворику за адресою Андріївський узвіз, 2д. Дегустація осучасненого "Київського сухого варення". ? Дегустація "Котлети по-київськи" у самому серці Подолу.
  • Бронзова мініскульптурка «Київський торт» "Київський торт" - символ не лише Києва, а й України. Ця скульптурка присвячена солодкому сувеніру, який будь-що намагався дістати кожен гість міста та кожен киянин, який їхав в гості або у відрядження. "Київський торт" був ключем, що здатен відкрити двері будь-якого високого кабінету та розтопити навіть крижані серця. Мініскульптурку було* встановлено на фасаді кондитерської фабрики "Рошен" - колишньої фабрики ім. Карла Маркса. Дегустація "Київського торта". * - станом на листопад 2022 року скульптурки вже не було. ?

Далі більше, далі Перемога, далі "Київська перепічка" та багато іншого!..

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in