Студентські будні

Нерознак Інна, випускниця Київського технікуму готельного господарства (1992 рік).

Нерознак Інна, випускниця Київського технікуму готельного господарства (1992 рік).
Нерознак Інна має досвід роботи у сфері гостинності понад 30 років від позиціій адміністратора служби прийому та розміщення до Генерального менеджера одного з найбільших готелів Києва.
У 1992 році почала свою кар"єру у готельній сфері в готелі "Дніпро", де пропрацювала 16 років у різних департаментах готелю, таких як номерний фонд, ресепшн, відділ бронювання, відділ продажу, як на лінійних позиціях так і на позиціях керівника департаментів.
За цей період готель досяг великих фінансових результатів, співробітники приймали участь у маштабних туристичних заходах Європи, США, Японії і т.д
Нерознак Інна навчала та передавала свої знання співробітникам, які зараз працюють по всьому світу.
З 2008 року працювала в мережі українських готелів, куди входили готелі "Либідь", "Славутич", "Черемош".
У 2017 році Інну запросили на позицію Генерального Менеджера на відкриття готелю Mercure Kyiv Congress, який має 160 номерів та один з найбільших у Києві конгрес-центрів.
Було створено команду професіоналів готельного бізнесу, результати роботи якої було відмічено неодноразово багачисельними преміями і нагородами у сфері гостинності.
Навчання в КТГГ на спеціальності готельне обслуговування дало старт і можливість побудувати Нерознак Інні стрімку кар"єру в сфері гостинності. Пишаємося нашими випукниками!

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in