Ми на практиці
- Прочитано 1151 разів
- Галерея зображень
- Прокоментуй першим!
Практика студентів спеціальності «Харчові технології» відділення «Ресторанне господарство» проходить на базі провідних готелів м. Києва «Фермонт Гранд готель Київ», «Хілтон», «Хаятт», «Прем»єр Палац», «Холідей Інн», «Меркур», «Алфавіто», «Либідь» та ін. Студенти мають можливість спробувати себе в різних цехах: холодних, гарячих, кондитерських тощо та на різних етапах приготування страв, а шеф-кухарі поділитися своїм досвідом та знаннями майбутньої професії.
Галерея зображень
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
View the embedded image gallery online at:
https://ktgg.kiev.ua/uk/studentski-budni/628-my-na-praktytsi.html#sigProId881e89130e
https://ktgg.kiev.ua/uk/studentski-budni/628-my-na-praktytsi.html#sigProId881e89130e