Новини

Київський державний коледж туризму та готельного господарства запрошує до вступу

Деталі:

  • Дата та час: 31
  • Місце: КТГГ

Київський державний коледж туризму та готельного господарства запрошує до вступу

за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Молодший спеціаліст» на базі 9 та 11 класів за спеціальностями:

  • Готельно-ресторанна справа
  • Туризм
  • Харчові технології
  • Облік і оподаткування
  • Фінанси, банківська справа та страхування
  • Комп’ютерна інженерія
  • Інженерія програмного забезпечення
  • Право

Прийом документів на базі 9 класів: з 01.07.2019 по 13.07.2019р.

                                          екзамени: з 14.07.2019 по 21.07.2019р.

Прийом документів на базі 11 класів за сертифікатами ЗНО: з 10.07.2019 по 29.07.2019р.

Прийом документів на базі 11 класів за співбесідою і вступними іспитами: з 10.07.2019 по 22.07.2019р.

                                                Вступні іспити:         з 23.07.2019 по 28.07.2019р.

                                                Співбесіди:                з 23.07.2019 по 25.07.2019р.

за освітнім ступенем «Бакалавр» за денною та заочною формами навчання (при наявності трьох сертифікатів ЗНО):

  • Готельно-ресторанна справа
  • Туризм
  • Право

Термін навчання на основі повної загальної середньої освіти – 4 роки

Термін навчання на основі ОКР «Молодший спеціаліст» - 2 роки

Прийом документів за денною формою:         з 10.07.2019 по 22.07.2019р.

Прийом документів за заочною формою:       з 10.07.2019 по 27.11.2019р.

 

Реєстрація електронних кабінетів вступників:       з 01.07.2019 по 30.08.2019р.

 

                                                                  Увага!

Здійснюється набір на літні підготовчі курси, які працюватимуть щодня, крім неділі з 29 червня по 12 липня 2019р.

 Довідки за телефонами:

(044) 228-95-46

(044) 543-13-03

Web-сайт: www.ktgg.kiev.ua

E-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Детальніше...

Ми на практиці

Практика студентів спеціальності «Харчові технології» відділення  «Ресторанне господарство» проходить на базі провідних готелів м. Києва «Фермонт Гранд готель Київ», «Хілтон», «Хаятт», «Прем»єр Палац», «Холідей Інн», «Меркур», «Алфавіто», «Либідь» та ін. Студенти мають можливість спробувати себе в різних цехах: холодних, гарячих, кондитерських тощо та на різних етапах приготування страв, а шеф-кухарі поділитися своїм досвідом та знаннями майбутньої професії.

Детальніше...

Log in