Студентські будні

Святкуємо Масляну!

На відділенні «Ресторанне господарство» 27 лютого відбувся тематично-виховний захід «Масляна», організований цикловою комісією «Ресторанне обслуговування», в якому брали участь студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна страва» (спеціалізація «Ресторанне обслуговування») та «Харчові технології».

До участі у святі була запрошена адміністрація коледжу та студенти І курсу відділення «Ресторанне господарство»

На заході були представлені:

  • концертна святкова програма за участю студентів відділення;
  • тематичні столи, відповідної тематики, оформлені студентами І–ІІІ курсів;
  • handmade-фотозони підготовлені студентами І курсу;
  • гостям були запропоновані для дегустації млинці з різними начинками, пироги, вареники, кап-кейки, пиріжки, тістечка та напої, які смакують на Масляну.

Т.С. Ревенко, голова циклової комісії

«Ресторанне обслуговування»

 

Фотогалерея

Log in