Студентські будні

Тиждень спеціальностей» на відділенні "Ресторанне господарство"

На відділенні «Ресторанне господарство» в період з 19 по 27 листопада відбувся щорічний професійний захід - «Тиждень спеціальностей».

В рамках заходу були проведені конкурсні випробування для студентів спеціальностей: «Ресторанне обслуговування» та «Харчові технології», на яких вони продемонстрували свої теоретичні знання та практично-професійні навички.

Програма заходів для спеціальності «Ресторанне обслуговування» передбачала наступні конкурси:

  • «Кращий за професією» - смуга перешкод для студентів ІІ курсу;
  • «Кращий тематичний новорічний стіл» -відео-звіт для студентів ІІІ курсу;
  • «Handmade новорічної атрибутики з різних країн» для студентів І курсу.

Програма заходів для спеціальності «Харчові технології» передбачала наступні конкурси:

  • «Форми нарізання овочів» для студентів ІІ курсу;
  • Конкурс «Конверт-завдання» для студентів ІІІ та IVкурсів.

Нагородження переможців відбулося на гала-концерті 27 листопада, який проходив у актовій залі коледжу.

Голова ЦК «Ресторанне обслуговування» Ревенко Т.С

Голова ЦК «Харчові технології» Бірюкова О.В.

Log in