ГОСТРІ ТЕМИ РЕСТОРАННОГО ЕТИКЕТУ
- Прочитано 249 разів
- Прокоментуй першим!
13 Листопада на відділенні ресторанного господарства на базі навчальних лабораторій: технологія приготування їжі, навчальний ресторан, навчальний бар, відбулося відкрите бінарне заняття з дисциплін: «Організація обслуговування» та «Технологія приготування їжі» у форматі «Дебати» на тему: «ГОСТРІ ТЕМИ РЕСТОРАННОГО ЕТИКЕТУ» для студентів 21- ГРС (РО) групи.
Студенти, під керівництвом викладачів циклової комісіі «Ресторанне обслуговування» та викладачів дисципліни «Технологія приготування їжі» актуалізували свої знання щодо наданої теми, відпрацювали практичні навички з приготування смаколиків та продемонстрували свої вміння при організації та обслуговуванні «кави-брейк». Резюме: максимум спілкування, максимум позитиву з боку організаторів і виконавців!