Студентські будні

День матері

14 травня здобувачі освіти відділення туристичного і готельного обслуговування 22 ГРС (ГО) групи разом зі своїми неньками відзначили День матері. Подарунки у вигляді квітів та щирих побажань завжди приємні, а похід в театр - це чудова нагода провести час спільно та насолодитися виставою.

"Хлібне перемир'я" - змістовна вистава, яка розповідає про важливе. Текст відомого українського письменника Сергія Жадана. Історія про наше сучасне й минуле, життя і вічність. Після смерті матері два брати збираються у рідній домівці. Тепер тут все стає іншим. Навкруги війна, мами більше немає. А ріка за вікном - та сама. І спогади про дитинство такі самі. Будинок без матері - не такий. І міст зруйнований, і пшеницю на полях нема кому збирати. Життя так само триває, але інше - вже без матері…
Після перегляду вистави розумієш: смерть перемагає життя, це неминучість. Закономірність природи: люди народжуються, щоб йти у вічність.
Сміятися, плакати, розуміти, дякувати, а найголовніше - берегти тих, хто подарував нам життя!
Безмежно дякуємо ЗСУ за те, що день за днем наближають нашу Перемогу і за те, що маємо можливість жити, працювати та святкувати. Усе буде Україна!

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in