Студентські будні

«Порядок видачі та проставлення апостилю»

13 березня 2023 року був проведений Оnline захід на тему:
«Порядок видачі та проставлення апостилю», за участі практика від органів ДРАЦС (Жанни Борщ) - головного спеціаліста Деснянського відділу державної реєстрації актів цивільного стану у м. Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ).

Учасниками заходу стали здобувачі освіти спеціальності 081 «Право» 41- ПВ та 42-ПВ під керівництвом Олени Кучак та Олени Бобокал.
Під час проведення зустрічі студенти мали змогу закріпити набуті теоретичні знання, які стосуються проставлення апостилю. Зокрема, була приділена увага меті, переліку документів, де проставляється апостиль, а також органам, які уповноважені його видавати та проставляти. На заході також була мова і про перелік країн, що визнають апостиль, а також країн, де апостиль не потрібен. Завдяки активному обговоренню було з’ясовано багато нового, що стосується  порядку проведення та видачі апостилю, а також його актуальність у воєнний стан.
Під час заходу здобувачі освіти ставили уточнюючі питання до спікерки, яка залюбки відповідала на них й надавала рекомендації.
Крокуємо до Перемоги! Все буде Україна!!??

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in