Студентські будні

Вихідні в задоволення!(08.10.2022)

Нарешті дочекалися бабиного літа, теплих вихідних! Тому ми, студенти 12 ГРС(ГО) на чолі з куратором групи Попович Інною Миколаївною та нашою випускницею Кошіль Іриною вирушили на екскурсію до парку «Беремицьке».

Знаходиться він у Чернігівській області, всього за годину від галасливого Києва. Це класна можливість зустрітися компанією та провести час у поєднанні з природою, послухати шум вітру та насолодитися співом пташок.

Проте ми вирушили, щоб підтримати туризм нашої країни, а також дивитися диких звірів. Основною метою парку є відродження життя диких тваринок, так званий rewilding.
На карті парку нанесено 3 екостежки, якими можна гуляти. Відрізняються вони довжиною маршруту, тваринками, яких можна зустріти та промарковані різними кольорами. Спочатку ми обрали найкоротшу - зелену, проте в процесі обійшли всі 3 доріжки.

З диких тварин, нам не багато, але все ж пощастило зустріти диких коней, вепра та косулю. Окрім цих мешканців у парку можна насолодитися неперевершеними ландшафтами та справжньою осінньою атмосферою. Особливо всім сподобалися підвісні мостики над ярами, їх всього 6 на території, проте вони вразили кожного студента. Міні озерця, кам’яні баби та городище древніх слов’ян.

В окремій частині парку ще обладнано декілька локацій, які обов’язково треба відвідати! До них відноситься стайня, музей диких лісових котів та міні зоопарк.
Тому збирайся з друзями та обов’язково вирушай гуляти до цього неймовірного парку!

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in