Студентські будні

Онлайн-конкурс листівок «Туристичні місця України»

Подорож допомагає відкрити не тільки нові місця, але і самого себе... Саме тому ми любимо подорожувати, тим паче рідною Україною. Подорожуючи, насолоджуємося природою, яка надихає, захоплюємося місцевими за їх гостинність, пізнаємо локальні традиції, ласуємо місцевою кухнею. Та існує так багато місць, про які не розповідають популярні путівники, хоч вони поруч та мають історичне значення!

З нагоди Дня туризму в Україні оголошуємо онлайн-конкурсу листівок «Туристичні місця України», мета якого - популяризувати туристичні місця України та поширити інформацію про них. Розкажи про маловідомі туристичні місця та об'єкти, які варто побачити кожному.

Поділися власним світобаченням, прояви свою творчість, креативність та оригінальність! Створи листівку з визначним місцем або об'єктом своєї місцевості, додай влучний вираз до нього, щоб закріпити зацікавленість потенційних туристів. Сфотографуй листівку на фоні цього ж місця і, можливо, саме ти станеш переможцем!


Заявка для участі в конкурсі заповнюється до 25 вересня 18:00 поточного року. Посилання: https://forms.gle/Nt799RvFpDUBk5fK9

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in