Студентські будні

Відгук про колледж та навчання від студента спеціалізації «Готельне обслуговування»

Вітаю! Мене звати Дудніченко Данило.  Я студент третього курсу спеціалізації «Готельне обслуговування».

Після завершення 9 класу у 2019 році я став студентом Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства. Зрозумів, що хочу стати гарним фахівцем готельної справи і працювати в готелі. Першою моєю базою практики був готель Holiday Inn Kyiv, де я був задіяний у Housekeeping. Ознайомився з технологічними процесами готелю, його структурою, тонкощами роботи з гостями. Я старанно проходив практику та отримав пропозицію від готелю залишитись працювати. Паралельно відвідував навчання в коледжі онлайн. За десять місяців роботи я встиг спробувати себе в трьох різних позиціях, як-от: портьє, хаусмен та офіціант.

Коледж дав мені великі можливості та знання для роботи в цій сфері, а перша моя база практики і подальша робота дала змогу реалізуватися та працювати в готелі Crowne Plaza на Кіпрі. В свої 18 років я маю можливість працювати в міжнародній мережі готелів IHG, при цьому навчатись онлайн та заробляти 1100€ щомісяця. Це маленька мотивація, якщо сумніваєтесь у дохідності нашої професії, з подальшою можливістю просування кар‘єрними сходинками. Хочу сказати, що за цей час зрозумів, яка б ситуація не була б в світі, наша професія залишається актуальною завжди, тому є сенс гарно навчатися, вивчати іноземні мови, здобувати освіту за спеціалізацією «Готельне обслуговування».

Якщо ти амбітна людина, з прагненням почати свій шлях дорослого життя після закінчення 9 класів, тоді ласкаво просимо на нашу спеціальність «Готельно-ресторанна справа» спеціалізацію «Готельне обслуговування»!

Зроби вірний вибір уже зараз!

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in