Студентські будні

Онлайн екскурсія для майбутніх фахівців з туристичного обслуговування

В рамках навчальної практики серед студентів 2 курсу спеціальності «Туризм» 14.06.2022 була проведена онлайн екскурсія Києвом, а саме Подолом, за участю гіда-перекладача з величезним досвідом та пристрастю до своєї роботи, членом Гільдії Гідів України Дарією Чудіновою.

В такий нелегкий для нас час – час війни, дуже важливо отримувати позитивні емоції, пам’ятати, що ми маємо не зупинятися, а жити та продовжувати нашу діяльність. Туризм з введенням воєнного стану спочатку завмер, а нині працівники сфери шукають різноманітні форми відродження галузі. Неймовірна біль, коли ми все це бачимо і відчуваємо. Це така гарна нагода «пройтися» історичними місцями нашого рідного Києва, побачити знайомі вулиці та пам’ятки, згадати ті моменти щасливого та мирного життя.
Ми, як майбутні спеціалісти в галузі туризму, побачили, що ніщо не може зупинити цю діяльність. Ні пандемія, ні погана погода, ні війна не заважає бачити красу нашої Батьківщини!
Туризм живе! І буде жити завжди, якщо професіонали та люди, які обожнюють свою роботу, люблять туризм, будуть продовжувати працювати та ділитися своїм досвідом, своїми вміннями та показувати, що все в наших з вами руках, що ніхто крім нас не зможе підтримувати наших українців та піднімати економіку країни.

Староста 21-Т Саміленко Марина Олександрівна

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in