Студентські будні

Година права приурочена до 30-тої річниці Незалежності України

16 вересня 2021 року в стінах нашого коледжу була проведена година права приурочена до 30-тої річниці Незалежності України на тему: «Становлення української державності: до 30-ї річниці святкування Незалежності України».

Метою правової години було виховувати у здобувачів освіти любов до рідного краю, повагу до його історичного минулого і сучасного, шанобливе ставлення до символів держави; розвивати інтерес до вивчення історії своєї держави; виховувати патріотичну людину – громадянина небайдужого до свого минулого та майбутнього.

24 серпня цього року Україна відзначала 30-ту річницю Незалежності, головну подію нашої держави. Саме Акт проголошення Незалежності України став відправною точкою для відліку історії сучасної Української держави.

Захід відбувався за участі здобувачів освіти спеціальності «Право». Студенти розкривали своє бачення ролі Незалежності в становленні Української держави, дискутували між собою і знаходили шляхи їх вирішення.

Організаторами заходу виступили Бобокал Олена Миколаївна та Кучак Олена Євгеніївна.

У сучасному глобалізованому і складному світі Україна мусить ствердитись у якості сильної та амбітної держави, що має міцний фундамент і здатна відповідати на виклики буремного XXI століття – століття глибоких світових трансформацій.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in