Відділення

Ресторанного господарства

Завідувач відділення – 
Українець Галина Михайлівна, спеціаліст вищої категорії.

На посаді завідувача відділення працює з 2005 року.
Тел.: 543-87-61

 

На відділенні ресторанного господарства здійснюється підготовка фахівців за наступними спеціальностями :  

 

181 «Харчові технології»

Кваліфікація:  технік – технолог з технології харчування

Зарахування на навчання здійснюється:

після 9 класів - за результатами вступних випробувань з дисциплін:
- українська мова (письмово); 
- математика або історія України (усно).

Термін навчання на денній формі складає 3,5 роки.

після 11 класів - за конкурсом сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання з предметів: 
- українська мова та література;
-математика, або географія, або історія України.

Термін навчання на денній формі - 2,5 роки та 3 роки на заочній формі навчання.

По закінченню навчання Ви зможете працювати на підприємствах закладів ресторанного господарства різних форм власності на посадах:

  • Технік – технолог з технології харчування
  • Завідувач виробництвом в закладах ресторанного господарства
  • Шеф – кухар
  • Адміністратор залу в закладах ресторанного господарства
  • Кухар 5,6 розрядів
  • Офіціант
  • Бармен
  • Метрдотель

 

241 «Готельно-ресторанна справа»,  спеціалізації «Ресторанне обслуговування»"

Зарахування на навчання здійснюється:

після 9 класів - за результатами вступних випробувань з дисциплін:
- українська мова (письмово); 
- географія або історія України (усно).

Термін навчання на денній формі складає 2 роки 10 місяців.

після 11 класів - за конкурсом сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання з предметів: 
- українська мова та література;
- географія, або математика, або історія України.

Термін навчання на денній та заочній формі – 1 рік 10 місяців.

По закінченню навчання Ви зможете працювати на підприємствах закладів ресторанного господарства різних форм власності на посадах:

  • Адміністратор (господар) залу в закладах ресторанного господарства
  • метрдотель
  • Офіціант
  • Бармен
  • Сомельє

Підготовку майбутніх фахівців здійснюють досвідчені і кваліфіковані викладачі, середяких є кандидати наук.
Навчання здійснюється: за рахунок видатків Державного бюджету України, за рахунок коштів юридичних, фізичних осіб.

Наші студенти проходять практику в ресторанах провідних готельних комплексах м. Києва, санаторіях та базах відпочинку в Україні. Кращі студенти мають можливість  пройти стажування в готелях, ресторанах Болгарії, Туреччини, Німеччини.

Після закінчення коледжу випускники мають можливість продовжити здобуття освіти за ступенем «бакалавра» зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в коледжі та інших вищих навчальних закладах освіти України за скороченими термінами навчання.

Результати анкетування "Опитування для попередження та протидії булінгу"

Log in