Ресторанного господарства
Завідувач відділення –
Українець Галина Михайлівна, спеціаліст вищої категорії.
На посаді завідувача відділення працює з 2005 року.
Тел.: 543-87-61
Кваліфікація: технік – технолог з технології харчування
Зарахування на навчання здійснюється:
після 9 класів - за результатами вступних випробувань з дисциплін:
- українська мова (письмово);
- математика або історія України (усно).
Термін навчання на денній формі складає 3,5 роки.
після 11 класів - за конкурсом сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання з предметів:
- українська мова та література;
-математика, або географія, або історія України.
Термін навчання на денній формі - 2,5 роки та 3 роки на заочній формі навчання.
По закінченню навчання Ви зможете працювати на підприємствах закладів ресторанного господарства різних форм власності на посадах:
- Технік – технолог з технології харчування
- Завідувач виробництвом в закладах ресторанного господарства
- Шеф – кухар
- Адміністратор залу в закладах ресторанного господарства
- Кухар 5,6 розрядів
- Офіціант
- Бармен
- Метрдотель
Зарахування на навчання здійснюється:
після 9 класів - за результатами вступних випробувань з дисциплін:
- українська мова (письмово);
- географія або історія України (усно).
Термін навчання на денній формі складає 2 роки 10 місяців.
після 11 класів - за конкурсом сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання з предметів:
- українська мова та література;
- географія, або математика, або історія України.
Термін навчання на денній та заочній формі – 1 рік 10 місяців.
По закінченню навчання Ви зможете працювати на підприємствах закладів ресторанного господарства різних форм власності на посадах:
- Адміністратор (господар) залу в закладах ресторанного господарства
- метрдотель
- Офіціант
- Бармен
- Сомельє
Підготовку майбутніх фахівців здійснюють досвідчені і кваліфіковані викладачі, середяких є кандидати наук.
Навчання здійснюється: за рахунок видатків Державного бюджету України, за рахунок коштів юридичних, фізичних осіб.
Наші студенти проходять практику в ресторанах провідних готельних комплексах м. Києва, санаторіях та базах відпочинку в Україні. Кращі студенти мають можливість пройти стажування в готелях, ресторанах Болгарії, Туреччини, Німеччини.
Після закінчення коледжу випускники мають можливість продовжити здобуття освіти за ступенем «бакалавра» зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в коледжі та інших вищих навчальних закладах освіти України за скороченими термінами навчання.
Результати анкетування "Опитування для попередження та протидії булінгу"