Циклові комісії

Харчових технологій


Голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії: Бірюкова Олександра Василівна

 

 

 

 

 

Склад комісії:

  1. Лемешко Олена Григоріївна - спеціаліст вищої категорії
  2. Мялковський Олег Володимирович - спеціаліст вищої категорії
  3. Петрук Юлія Леонідівна - спеціаліст другої категорії
  4. Пушкарьова Неллі Володимирівна - спеціаліст вищої категорії
  5. Семенідо Ольга Вікторівна - спеціаліст вищої категорії
  6. Попович Олена Миколаївна - спеціаліст вищої категорії

Навчальні дисципліни, які закріплені за ЦК:

  1. Гігієна і санітарія
  2. Етнічні кухні
  3. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
  4. Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
  5. Процеси та апарати харчових виробництв
  6. Санітарія і гігієна в закладах ресторанного господарства
  7. Технологія виробництва кулінарної продукції
  8. Технологія приготування їжі
  9. Управління якістю продукції та послуг
  10. Устаткування
  11. Устаткування закладів ресторанного господарства
  12. Мікробіологія та фізіологія

План підвищення кваліфікації(2023)

Звіт про роботу циклової комісії Харчових технологій(2023)

Звіт про роботу циклової комісії Харчових технологій 2-й семестр(2023)

 

Log in