Голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист: Бірюкова Олександра Василівна
Склад комісії:
Навчальні дисципліни, які закріплені за ЦК:
План підвищення кваліфікації(2023)
План підвищення кваліфікації(2024)
Звіт про роботу циклової комісії Харчових технологій(2023)
Звіт про роботу циклової комісії Харчових технологій 2-й семестр(2023)
Звіт про роботу циклової комісії Харчоких технологій за 1-й семестр (2023-2024)
Лекція-дегустація від Романа КутинськогоВикладачі коледжу відвідали лекцію-дегустацію від Романа Кутинського, амбасадора брендів @angosturapremiumrums, @torresbrandyofficialua, @cucielo_vermouth.
Під час лекції були представлені напої від Angostura, Torres і Cucielo, що дало учасникам можливість не тільки ознайомитися з унікальними напоями, але й продегустувати вишукані смаки. Спікер віртуозно розповідав про представлені бренди, їх продукцію та мистецтво дегустації високоякісних алкогольних напоїв.
Захід відбувався 15 лютого у барі Parovoz SpeakEasy, велика подяка організаторам за проведення такого цікавого та пізнавального заходу.Олександра Бірюкова, голова циклової комісії Харчових технологій
Викладачі циклової комісії харчових технологій 12.12.2023 відвідали кулінарну презентацію від MyChef & S-PROF інноваційної кухонної техніки, здобули кулінарний досвід, побачили реалізацію поєднання творчої сили шеф-кухаря Максима Корзуна та його кулінарні задуми на практиці. Обговорили перспективи розвитку галузі, сучасні підходи в освітньому процесі та впровадження їх в освітньо-професійну програму "Харчові технології"