Циклові комісії

Харчових технологій

0
Всього


Голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії: Бірюкова Олександра Василівна

Склад комісії:

  1. Лемешко Олена Григоріївна - спеціаліст вищої категорії
  2. Мялковський Олег Володимирович - спеціаліст вищої категорії
  3. Петрук Юлія Леонідівна - спеціаліст
  4. Пушкарьова Неллі Володимирівна - спеціаліст вищої категорії
  5. Шулякова Валентина Михайлівна - спеціаліст першої категорії
  6. Семенідо Ольга Вікторівна - спеціаліст вищої категорії

Навчальні дисципліни, які закріплені за ЦК:

  1. Гігієна і санітарія
  2. Етнічні кухні
  3. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
  4. Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
  5. Процеси та апарати харчових виробництв
  6. Санітарія і гігієна в закладах ресторанного господарства
  7. Технологія виробництва кулінарної продукції
  8. Технологія приготування їжі
  9. Управління якістю продукції та послуг
  10. Устаткування
  11. Устаткування закладів ресторанного господарства
  12. Мікробіологія та фізіологія

Звіт про роботу циклової комісії Харчових технологій

Log in

0
Всього