Харчових технологій

Голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії: Бірюкова Олександра Василівна
Склад комісії:
- Лемешко Олена Григоріївна - спеціаліст вищої категорії
- Мялковський Олег Володимирович - спеціаліст вищої категорії
- Петрук Юлія Леонідівна - спеціаліст другої категорії
- Пушкарьова Неллі Володимирівна - спеціаліст вищої категорії
- Семенідо Ольга Вікторівна - спеціаліст вищої категорії
- Попович Олена Миколаївна - спеціаліст вищої категорії
Навчальні дисципліни, які закріплені за ЦК:
- Гігієна і санітарія
- Етнічні кухні
- Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
- Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
- Процеси та апарати харчових виробництв
- Санітарія і гігієна в закладах ресторанного господарства
- Технологія виробництва кулінарної продукції
- Технологія приготування їжі
- Управління якістю продукції та послуг
- Устаткування
- Устаткування закладів ресторанного господарства
- Мікробіологія та фізіологія
План підвищення кваліфікації(2023)
Звіт про роботу циклової комісії Харчових технологій(2023)
Звіт про роботу циклової комісії Харчових технологій 2-й семестр(2023)