Лабораторії

Навчальна лабораторія «Технології приготування їжі»

Семенідо О.В.- зав.лабораторії, спеціаліст вищої категорії.

Навчальна  лабораторія «Технологія приготування їжі» є структурним підрозділом Київського державного коледжу туризму та готельного господарства. Лабораторія знаходиться на 2 поверсі лабораторного корпусу на базі відділення «Ресторанне господарство».

Головним завданням лабораторії «Технологія приготування їжі» є закріплення теоретичного матеріалу  практичними навичками з дисциплін: «Технологія виробництва кулінарної продукції» та «Технологія приготування їжі» спеціальностей 181 «Харчові технології», 241 «Готельно-ресторанна справа» спеціалізації «Ресторанне обслуговування».

Лабораторні роботи передбачені навчальними планами та є невід’ємною частиною практичної підготовки майбутніх фахівців ресторанної справи.

Лабораторія забезпечена необхідним сучасним устаткуванням, інвентарем та посудом. При проведенні лабораторних робіт особлива увага приділяється умінню студентів поєднувати смакові якості продуктів, підбирати сучасні гарніри, соуси,  а також оформлювати та презентувати страви.

На базі лабораторії «Технологія приготування їжі» проводиться конкурс «Кращий кухар» серед студентів відділення, майстер-класи шеф-кухарів базових підприємств  м. Києва для студентів і викладачів коледжу.

План роботи 2023-2024

Положення навчальної лабораторії "Технології приготування їжі"

Log in