Загальні

Диплом та супровід польського університету

До уваги студентів та їх батьків!

В лютому 2016 року Київський державний коледж туризму та готельного господарства підписав угоду про співробітництво з Вищою школою господарства (Університетом Економіки) у м. Бидгощі в Польщі. Згідно угоди студенти коледжу, які закінчили 2-й курс і одержали свідоцтво про повну середню освіту, мають можливість вступити на 1-й курс Університету Економіки. До закінчення коледжу студенти навчаються одночасно в двох навчальних закладах: в коледжі – of-line та в Університеті –on-line.

Навчання в польському навчальному закладі здійснюється виключно польською мовою. Вивчати польську мову можна на курсах, організованих в коледжі або будь-яким іншим способом. Для освоєння навчальної програми Університет використовує сучасні інтернет-технології дистанційного навчання.

Після закінчення коледжу учасники польського проєкту продовжують навчатись півтора-два роки в Університеті Економіки в Польщі. Їм надається гуртожиток і створюються всі умови для успішного завершення навчальної програми Університету і захисту дипломної роботи. Випускники Університету одержують диплом освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр» європейського зразку.

На сьогодні в польському проєкті приймають участь більше 50-ти студентів коледжу. Серед них є ті, які вже одержали дипломи (див. додаток).

За консультаціями з приводу польського проєкту звертатись к каб.101 (навчальний корпус) або за тел (044) 228-95-46

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in