Загальні

Грант для студентів Київського державного коледжу туризму та готельного господарства

Запрошуємо студентів Київського державного коледжу туризму та готельного господарства взяти участь у соціальній програмі Scholarship.
Головний приз - гранти (стипендія) на сплату року навчання в українському ВНЗ. 
Наразі відкрито 4 номінації: 
30 000 грн. -  https://gym-training.com/ru/scholarship-ua (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
17 000 грн. -  https://kyiv.repair/soczialnaya-programma-scolarship-ot-scz-kiev-remont.html (запитання та роботи надсилати на пошту scholarship - Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
21 500 грн  -  https://nadomu.kiev.ua/start-programmyi-scholarship-ot-kompanii-remont-na-domu.html (запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
10 000 грн  -  http://nsdgroup.com.ua/socialnaja-programma-scolarship-ot-kompanii-nsdgroup-na-grant-dlja-oplaty-obuchenija/( запитання та роботи надсилати на пошту: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)
Участь повністю безкоштовна. 
Ми оплачуємо навчання в усіх закладах, як приватних, так і державних, а також прагнемо знайти талановитих молодих спеціалістів. 
Будемо дуже вдячні, якщо Ви зможете розмістити інформацію про соціальну програму на Вашому сайті ktgg.kiev.ua
З повагою 
Лілія Ярмоленко, куратор соціальних і благодійних проектів

 

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in