Загальні

Онлайн захід від PROFI CLUB на тему "МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ"

16.02.2023р. викладачі циклових комісій "Харчових технологій" та "Підприємництва, торгівлі та біржової діяльності" ЗАЛУЧИЛИ СТУДЕНТІВ спеціальностей 181 "Харчові технології" та 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" ДО НЕФОРМАЛЬНОЇ ОСВІТИ, ВІДВІДАВШИ онлайн захід від PROFI CLUB на тему  "МАРКУВАННЯ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ".

Детальніше ...

Зустрічі з менеджером компанії МХП: «Разом до успіху з МХП: кар'єрні можливості для студентів»

15.02. 2023 року студенти спеціальностей 181 «Харчові технології» та 241 «Готельно-ресторанна справа» спеціалізація «Ресторанне обслуговування» мали можливість долучитися до зустрічі з менеджером компанії МХП: «Разом до успіху з МХП: кар'єрні можливості для студентів».

Детальніше ...

Семінар на тему "Нові виробничі технології для продовольчої безпеки"

22 лютого викладачі ЦК харчових технологій та ЦК Підприємництво, торгівля та біржова діяльність разом із здобувачами освіти долучились до семінару "Нові виробничі технології для продовольчої безпеки", що проходив в рамках проєкту Міжнародної організації праці (МОП) та ООРУ "Підвищення стійкості українського бізнесу під час війни".

Детальніше ...

Велика допомога для маленьких людей

У лютому 2023 року студенти відділення туристичного та готельного обслуговування КТГГ разом із викладачем Валентиною Цись двічі відвідали Обласний центр соціально-психологічної реабілітації дітей (ОЦСПРД) «Сонячний дім» Житомирської обласної ради – комунальний заклад соціального захисту дітей, створений для тривалого (стаціонарного) перебування до 50 дітей віком від 3 до 18 років з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, надання їм комплексної соціальної, психологічної, педагогічної, медичної, правової та інших видів допомоги.

Детальніше ...

Конференція «Правові аспекти захисту прав людини в умовах воєнного стану»

Шановні учасники! Всеукраїнська науково-теоретична конференція здобувачів вищої освіти «Правові аспекти захисту прав людини в умовах воєнного стану», яка мала бути сьогодні 16 грудня о 12:00 не відбулася у запланованому режимі,  у зв’язку з масованою повітряною атакою, відсутністю світла та інтернету. Програма та збірник тез конференції будуть надані всім участкам в електронному вигляді та розміщені на сайті Київського фахового коледжу туризму та готельного господарства. Дякуємо за розуміння.  Бережіть себе. З повагою організаційний комітет!!!

Детальніше ...

Найсмачніші, теплі та щирі привітання з Міжнародним днем кухаря.

Кухня - це мистецтво, а професійні кухарі - справжні майстри. Бажаємо вам високих оцінок за чудові страви, знать оригінальних й унікальних рецептів, працьовитості та наполегливості.


Готуйте з любов'ю та успіх обов'язково чекає на вас.

Детальніше ...

Log in