Календар подій

Участь у розвиваючій програмі зі стажування у Анталійських готелях 5* класу люкс

Деталі:

  • Дата та час:
  • Місце: КТГГ

Торогово-промислова палата Украіни та Асоціація Дитячого та Молодіжного Туризму України, у співробітництві з ТОВ «Патіка» - пропонує прийняти участь у розвиваючій програмі зі стажування у Анталійських готелях 5* класу люкс.

У зв’язку з цим запрошуємо прийняти участь у нашій конференції з приводу цієї програми 3 лютого 2021 року о 15:00 у кабінеті 201.

Під час програми: семінар в Анталійському Науковому Університеті від представників університету; зустріч з торгово-промисловою палатою Туреччини; відвідання з екскурсією від представників по профільним підприємствам; екскурсії по Анталійському узбережжю, Стамбулу і Кападокії; стажування у Анталійських готелях класу люкс.

Програма проходить зі стажуванням, під час якого, окрім екскурсій, семінарів і зустрічей, студенти будуть мати змогу стажування в провідних люксових готелях Туреччини, по закінченню стажування студенти отримують міжнародний сертифікат та значущі рекомендаційні листи від всесвітньо відомих готелів, а також отримують заробітну платню від 400 до 700 доларів США в місяць.

За детальною інформацією звертайтеся до НВЛ «Центр працевлаштування» каб. 400А (головний корпус) Цись Валентина Григорівна.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in