Календар подій

Coral Travel допомагає готувати кадри Рекомендовані

Деталі:

  • Дата та час: 
  • Місце: КТГГ

29 жовтня 2018 року у Київському державному коледжі туризму та готельного господарства відбулося відкриття аудиторії під брендом «Турагентство Coral Travel».

 Роздрібна «Мережа Турагентство Coral Travel», яка на даний момент є найпопулярнішою на ринку, - це вдалий проект туроператора № 1 в Україні. Більш 300 яскравих, незабутніх офісів Мережі працюють у багатьох місцях України. Задача іі співробітників – створити якісний відпочинок, доступний для всіх українців. Для того, щоб показати студентам, як працюють сучасні підприємства туризму, справжні «фабрики гарного настрою»,  Coral Travel Україна спільно з стороною, яка приймає у Туреччині – Odeon Tours, брендували одну з аудиторій коледжу.

В урочистій атмосфері директор Coral Travel, Тетяна Петрівна Прокопенко, спільно з директором коледжу, Анатолієм Тихоновичем Матвієнком, розрізали червону стрічку та презентували новий навчальний кабінет.

У своєму стислому виступі Тетяна Прокопенко висловила надію, що студентам буде цікаво та корисно навчатися в аудиторії, максимально наближеній до умов реального туристичного офісу.

Після офіційного відкриття усі учасники перейшли до зали, де директор  Coral Travel поспілкувалася зі студентами і розповіла про переваги роботи в компанії, тим самим максимально допомагаючи студентам зробити правильний вибір під час пошуку роботи.

Співробітники   Coral Travel та ODEON TOURS тривалий час співпрацюють із коледжем. Студенти старших курсів мають можливість випробовувати себе в якості гіда чи трансфермена за кордоном і по-справжньому зануритися у світ туризму. Деякі студенти проходять практику в центральному офісі туроператора в Києві, інші – допомагають працювати під час проведення туристичних виставок і т. ін. Coral Travel завжди радий такій співпраці, адже це не тільки соціальний проект, але й турбота про підготовку власних майбутніх кадрів.

Захід був яскравим: повітряні кульки, шампанське, смачні орендовані кап-кейки приємно підкреслили радість від події.

Наприкінці зустрічі взяли слово колишні випускники коледжу, які зараз працюють у різних підрозділах Coral Travel. Вони поділилися досвідом зі студентами.

Іванна Богатенко, PRСпеціаліст Coral Travel

Валентина Цись, Зав. лабораторією «Центр працевлаштування» КТГГ

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in