Новини

Безпека чистоти в готельному номері

Для якісної організації дистанційного навчання під час карантину циклова комісія «Готельного обслуговування» використовує різноманітні методики професійного розвитку студентів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Детальніше...

III Міжнародна науково-практична конференція "CHALLENGES IN SCIENCE OF NOWADAYS"

Студент 42-ПВБ/з групи Ковтуненко Владислав взяв участь у III Міжнародній науково-практичній конференції "CHALLENGES IN SCIENCE OF NOWADAYS", яка проводилась 6-8 квітня 2020 року у місті Вашингтон, США.

Детальніше...

До дня числа π

ВІДКРИТЕ ЗАНЯТТЯ МАТЕМАТИЧНОГО ГУРТКА

10 березня 2020 року відбулося відкрите засідання математичного гуртка на тему: «Видатні жінки-математики України. Тандем тендітності і розуму» під керівництвом  викладача О.А.Тесленко. В роботі гуртка взяли участь студенти першого та другого курсів спеціальності «Готельно-ресторанна справа».

Детальніше...

Святкуємо Масляну!

На відділенні «Ресторанне господарство» 27 лютого відбувся тематично-виховний захід «Масляна», організований цикловою комісією «Ресторанне обслуговування», в якому брали участь студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна страва» (спеціалізація «Ресторанне обслуговування») та «Харчові технології».

Детальніше...

Log in