Студентські будні

Навчальна практика «Вступ до фаху» студентів 11 ГРСб.

Навчальна практика «Вступ до фаху» полягає в ознайомленні студентів зі змістом підготовки фахівця з готельно-ресторанної справи, сферою майбутньої професійної діяльності, перспективами майбутнього працевлаштування в галузі.

Для студентів 1 курсу 11 групи спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в рамках навчальної практики «Вступ до фаху» в 2019-2020 навчальному році відділом практики коледжу та викладачами циклової комісії готельного обслуговування було організовано та проведено ряд заходів, а саме:

  • круглий стіл на тему: «Значення індустрії гостинності в економічному розвитку країн світу» проведено директором коледжу Матвієнком Анатолієм Тихоновичем та заступником директора з навчально-виробничої роботи Безукладніковим Юрієм Олександровичем;
  • круглий стіл на тему: «Стан та перспективи розвитку готельного господарства в Україні» за участю голови правління Асоціації готельних об’єднань та готелів міст України, кандидата економічних наук, Опанащука Юрія Яковича;
  • презентація на тему: «Професії майбутнього фахівця з готельного обслуговування», представлена викладачем циклової комісії готельного обслуговування, к.п.н., доцентом ВАК Земліною Юлією Володимирівною та головою циклової комісії ресторанного господарства Ревенко Тетяною Станіславівною;
  • практичне заняття-тренінг на тему: «Етикет поведінки та спілкування працівника готелю», яке провела викладач вищої категорії циклової комісії готельного обслуговування Ткаленко-Воробйова Олена Володимирівна;
  • майстер-клас зі складання рушників у техніці орігамі на базі НВЛ «Готель «Гостинність», проведене адміністратором НВЛ, викладачем циклової комісії готельного обслуговування Бурею Катериною Олегівною;
  • практичне заняття з досвіду закордонної практики-стажування студентів проведено завідуючою НВЛ «Центр працевлаштування», викладачем вищої категорії циклової комісії туристичного обслуговування Цись Валентиною Григорівною;
  • практичне заняття-ділову гру на тему: «Психологічна готовність студента до майбутньої професії», за участю викладача-методиста комісії соціально-гуманітарних дисциплін Попович Інни Миколаївни;
  • практичне заняття на тему: «Особливості роботи консьєржу готелю: вітчизняний та зарубіжний досвід» проведено старшим консьєржем готелю «Президент» Зінченком Дмитром;
  • екскурсію до готелю «Хрещатик» та пішохідну екскурсію «Стародавній Київ».

 

По завершенню навчальної практики «Вступ до фаху» було проведено підсумкову дискусію-круглий стіл на тему: «Ваше бачення майбутньої професії». Всі студенти мали можливість висловитись з приводу проведених у рамках практики заходів та своєї готовності до майбутньої професійної діяльності.

 

«….Я вважаю, що зробив правильний вибір, навчаючись за цим напрямом. Я хотів би працювати на посаді консьєржа готелю …..Я впевнений, що жага до знань, оптимізм та старанна праця наблизять мене до цієї мети.»

Мельник Данило

«…..Я дуже загорівся ідеєю працювати на кухні ресторану і в майбутньому стати шеф-кухарем. …Обрав я КТГГ тому, що тут можна отримати досвід і корисні знання. І я не помилився! ….»

 

Полівод Антон

 

«…У сучасному світі надзвичайно важливим є питання щодо вибору професії. Адже життя нам дає шанс, який потрібно використати максимально з користю і без втрати часу. Спеціальність «Готельно-ресторанна справа» саме включає в себе десятки можливостей, десятки професій, що відкривають двері в майбутнє……»

 

Ковальська Дарина

 

 

Викладач кафедри

Туризму та готельно-ресторанної справи

Клименко І.М.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in