Студентські будні

Вступ до фаху РО та ХТ

27 травня по 07 червня цикловою комісією «Ресторанного обслуговування та харчових технологій» та відділом практики коледжу для студентів 1-го курсу спеціальностей: «Харчові технології» та «Готельно-ресторанна справа», спеціалізація «Ресторанне обслуговування» була організована та проведена навчальна практика «Вступ до фаху», яка є складовою освітньо-професної програми підготовки фахівця сфери ресторанного господарства.

В рамках навчальної практики здійснені такі заходи:
- Зустріч студентів з випускниками коледжу, а саме: випускником спеціальності «Харчові технології» Білим Євгеном – учасником телепроекту «Мастер Шеф», одним із співавторів контенту проекту  книги Ектора Хіменес – Браво «Новорічна кулінарна книга», випускником коледжу спеціальності «Виробництво харчової продукції» Сіренком Антоном, студентом Київського національного торгівельно-економічного університету, випускником коледжу спеціальності «Харчові технології» Біловим Єгором, бартендером в готелі Інтерконтиненталь (м. Київ), провідним сомельє;
- Презентація готелю «Хілтон» за участю менеджера по персоналу готелю Форостіної Антоніни та су-шефа готелю Палюти Олега;
- Виїзні практичні заняття та екскурсії в готельний комплекс «Либідь», під час яких студенти ознайомилися із організацією роботи всіх підрозділів комплексу, з професійним складом персоналу, асортиментом послуг, стандартами обслуговування гостей.
- Практичні заняття-конференції з провідними викладачами комісії: Глущенко Валентиною Яківною, Булах Лесею Володимирівною, Ревенко Тетяною Станіславівною, Пушкарьовою Неллі Володимирівною. Студенти мали змогу глибше познайомитись із вибором своєї майбутньої професії.

Голова циклової комісії ресторанного обслуговування
та харчових технологій
Ревенко Т.С.

Log in