Студентські будні

Випуск спеціалістів відділення «Ресторанне господарство» спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Харчові технології» та «Організація обслуговування населення»

01 лютого 2019 року відбувся Випуск спеціалістів відділення «Ресторанне господарство» спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Харчові технології» та «Організація обслуговування населення».

Студенти отримали кваліфікацію техніка – технолога з технології харчування та фахівця з організації побутового обслуговування.

На спеціальності «Виробництво харчової продукції» та «Харчові технології» дипломи отримали 55 фахівців, з них один червоний та  10 спеціалістів  спеціальності «Організація обслуговування населення».

Останній державний іспит підтвердив, що студенти набули певні вміння та знання для здійснення виробничих функцій певного рівня професійної діяльності.

Вітаємо випускників!!!!!!

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in