Випуск спеціалістів відділення «Ресторанне господарство» спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Харчові технології» та «Організація обслуговування населення»
- Прочитано 1280 разів
- Галерея зображень
- Прокоментуй першим!
01 лютого 2019 року відбувся Випуск спеціалістів відділення «Ресторанне господарство» спеціальностей «Виробництво харчової продукції», «Харчові технології» та «Організація обслуговування населення».
Студенти отримали кваліфікацію техніка – технолога з технології харчування та фахівця з організації побутового обслуговування.
На спеціальності «Виробництво харчової продукції» та «Харчові технології» дипломи отримали 55 фахівців, з них один червоний та 10 спеціалістів спеціальності «Організація обслуговування населення».
Останній державний іспит підтвердив, що студенти набули певні вміння та знання для здійснення виробничих функцій певного рівня професійної діяльності.
Вітаємо випускників!!!!!!
Галерея зображень
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!
- Клацніть для перегляду! Клацніть для перегляду!