Студентські будні

Відкритий урок 05.02.2019

05 лютого з навчальної дисципліни «Технологія та організація туристичної діяльності» для студентів 2 курсу спеціальності «Туризм» було проведено лекцію «Франчайзингова та роздрібна мережі. Етапи продажів в туристичному агентстві. Особливості роботи з клієнтами».

Для більш ефективного поєднання теорії з практикою на лекцію було запрошено керівника  франчайзингової мережі «Турагентство Coral Travel» та  «Турагентство Coral Elite Service» оператора Корал Тревел -  Ксенію Іщук.

Цікаве заняття продемонструвало системність, доволі високий рівень знань студентів з дисципліни. Воно відзначалося науковістю, логічністю викладення, умінням студентів взаємодіяти та добрим мікрокліматом у студентському колективі. Ксенією було продемонстровано етапи продажу туристичного продукту, охарактеризовано якості, якими повинен володіти співробітник туристичного агентства.  На відео студенти побачили помилки, які можуть допускатися при продажу туристичного продукту.

Тож поєднання різних форм роботи забезпечило високий рівень засвоєння практичних умінь студентами. Такі заняття вчать любити обрану професію, озброюють студентів необхідними професійними знаннями та уміннями.

Викладач дисципліни

«Технологія та організація туристичної діяльності»

Цись В.Г.

Прокоментувати:

Переконайтесь що ви заповнили усі поля, відмічені зірочкою (*). HTML код не допускається

Log in