Циклові комісії

Харчових технологій


Голова циклової комісії, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист: Бірюкова Олександра Василівна

 

 

 

 

 

Склад комісії:

  1. Лемешко Олена Григоріївна - спеціаліст вищої категорії
  2. Петрук Юлія Леонідівна - спеціаліст другої категорії
  3. Пушкарьова Неллі Володимирівна - спеціаліст вищої категорії
  4. Семенідо Ольга Вікторівна - спеціаліст вищої категорії
  5. Попович Олена Миколаївна - спеціаліст вищої категорії

Навчальні дисципліни, які закріплені за ЦК:

  1. Гігієна і санітарія
  2. Етнічні кухні
  3. Організація виробництва в закладах ресторанного господарства
  4. Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції
  5. Процеси та апарати харчових виробництв
  6. Санітарія і гігієна в закладах ресторанного господарства
  7. Технологія виробництва кулінарної продукції
  8. Технологія приготування їжі
  9. Управління якістю продукції та послуг
  10. Устаткування
  11. Устаткування закладів ресторанного господарства
  12. Мікробіологія та фізіологія

План підвищення кваліфікації(2023)

План підвищення кваліфікації(2024)

Звіт про роботу циклової комісії Харчових технологій(2023)

Звіт про роботу циклової комісії Харчових технологій 2-й семестр(2023) 

Лекція-дегустація від Романа Кутинського
Викладачі коледжу відвідали лекцію-дегустацію від Романа Кутинського, амбасадора брендів @angosturapremiumrums, @torresbrandyofficialua, @cucielo_vermouth.
Під час лекції були представлені напої від Angostura, Torres і Cucielo, що дало учасникам можливість не тільки ознайомитися з унікальними напоями, але й продегустувати вишукані смаки. Спікер віртуозно розповідав про представлені бренди, їх продукцію та мистецтво дегустації високоякісних алкогольних напоїв.
Захід відбувався 15 лютого у барі Parovoz SpeakEasy, велика подяка організаторам за проведення такого цікавого та пізнавального заходу.
Олександра Бірюкова, голова циклової комісії Харчових технологій
 

Викладачі циклової комісії харчових технологій 12.12.2023 відвідали кулінарну презентацію від MyChef & S-PROF інноваційної кухонної техніки, здобули кулінарний досвід, побачили реалізацію поєднання творчої сили шеф-кухаря Максима Корзуна та його кулінарні задуми на практиці. Обговорили перспективи розвитку галузі, сучасні підходи в освітньому процесі та впровадження їх в освітньо-професійну програму "Харчові технології"

Log in