Розклад 31-ВХПз з 11.04 по 24.04.16


Розклад

занять установчої сесії студентів 3 курсу заочної форми навчання

відділення «Ресторанне господарство»

спеціальності «Виробництво харчової продукції»

в період з 11.04 по 24.04.2016року.
 

Дата

Час

Дисципліна

Кабінет

Викладач
 

11.04.16

понеділок

12.30

Загальні збори

л/к ауд.№1

Українець Г.М.

12.50

Культурологія

л/к

Мякінченко І.О.

14.20

Культурологія. Залік

л/к

Мякінченко І.О.
 
 

12.04.16

вівторок

11.00

Економіка підприємств різних типів. Залік

406

Коляда К.П.

12.50

Організація виробництва в закладах ресторанного господарства

107

Шулякова В.М.

14.20

Іноземна мова за професійним спрямуванням. Залік

310г/

206 г

Степченко С.В.

Верзілін С.Д.
 
 

13.04.16

середа

14.20

Організація барної справи І підгрупа/

Основи роботи сомельє ІІ підгрупа

л/к

 

Українець Г.М./

Більчук Т.В.

15.50

Організація барної справи ІI підгрупа/

Основи роботи сомельє І підгрупа
 
 

л/к

Українець Г.М./

Більчук Т.В.

14.04.16

четвер

11.00

Облік і звітність в закладах ресторанного господарства. Залік

л/к

Малишко Л.Г.

12.50

Українська мова (за професійним спрямуванням)

л/к

Трофименко Т.В.

14.20

Українська мова (за професійним спрямуванням). Залік

л/к

Трофименко Т.В.

15.50

 

 

 

 

15.04.16

п’ятниця

11.00

Етнічні кухні. Залік

л/к

Булах Л.В.

12.50

Біохімія

л/к

Малишевська А.І.

14.20

Біохімія. Залік

л/к

Малишевська А.І.
 
 

16.04.16

субота

8.00

Основи філософських знань

205

Чайка С.А.

9.30

Основи філософських знань

205

Чайка С.А.

11.00

Соціологія

205

Чайка С.А.

12.50

Соціологія. Залік

205

Чайка С.А.
 
 

18.04.16

понеділок

 

Основи філософських знань

Іспит

Ауд. 205 о 8.00 год.

Чайка С. А.
 
 

19.04.16

вівторок

Захист курсових проектів

ауд. л/к о 14.20 год.

Лемешко О. Г.
 

20.04.16

середа

Захист курсових проектів

ауд. л/к о 14.20 год.

Шулякова В.М.
 
 

21.04.16

четвер

Організація виробництва в закладах

ресторанного господарства

Іспит

ауд. 105 о 12.50 год.

Шулякова В.М.

 

22.04.16

п’ятниця

12.50

Основи стандартизації та контролю якості харчової продукції. Залік
 
 

106

Шулякова В.М.

14.20

Технологія виробництва кулінарної продукції
 
 

л/к

Лемешко О.Г.

24.04.16

неділя

Технологія виробництва кулінарної продукції

Іспит

ауд. л/к о 9.00 год.

Лемешко О.Г.








Зав. відділенням                                                                   Г.М. Українець

 


Київський державний коледж туризму та готельного господарства запрошує 
21 вересня о 16.00 на День відкритих дверей!
Консультації та запис на підготовчі курси до вступу в коледж
каб. 101 та за тел.
228-95-46, 543-13-03


ОГОЛОШЕННЯ!!!

Продовжується прийом оригіналів документів про освіту від вступників на основі базової та повної загальної середньої освіти на денну та заочну форму навчання за освітньо- кваліфікаційним рівнем молодший спеціаліст та бакалавр.

Приймальна комісія
НОВЫЕ РЕКВИЗИТЫ
С ЯНВАРЯ 2016г.!

Для оплаты 
за учебу: 
МФО 820172
р/р 31257285117499

Для оплаты
за общежитие:
МФО 820172
р/р 31254285217499